Nuffnang Ads

Saturday, October 11, 2014

Tournament Bowling Cawangan Jalan, JKR


11/10/14 : Sabtu

Tournament Bowling Cawangan Jalan, IPJKR Malaysia..
Lokasi : Wangsa Walk 

Breakfast yg disediakan..

 Qari wit hadiah2 yg disediakan oleh Penganjur.. :)

 My Nyawa berposing dulu b4 mama dah start games :)

 
 Interprem team kami : MIX
My Boss, Aku , BPP Luar Bandar & BPKS..

 
 Afiqah dlm stroller tgh tdo..

Jom... aku di hujung tu.. Ada skill x? hahaa :D
Awal2 memang ke laut ke longkang la.. Almaklum dah 8 tahun xmain.. 
Last main b4 kawen.. hehehee:P

 Team aku plg hujung : MIX

1/2 lane kami booking... :P

Kami ada interprem kat belakang tu.. heheheee:P
*** Tengah menunggu keputusan Pemenang & Lucky Draw:)
 
Penganjur sedang jual beli baju KESUJA club.. :)

Qari plg excited seronok tengok mama dia dpt hamper Lucky Draw.. hehehee:P

 kami dapat second last group.. jadi laa... masing2 dah lama xmain.. hehehee
itupun last minit hantar nama.. tu yg campur2 bahagian tu.. heheee:P

 
 Muka bangga je masing2.. tapi 2nd last.. hahahaa...
Jadi la tu drp last kan.. kui3 :D

Masing2 tengok sape yg juara individu..
aku dapat no.19 drp 30 org kot.. xingat dah.. jadi laaa drp last kan.. hahaaa:D

 yyyyuuu caaaakkkk...
Afiqah pun nk interprem gak mama.. hihiii:P

 We are the family... BPP Utara byk bolot hamper..
Dapat hemper Group menang no.3
Lucky Draw : Bhgn kami semua termasuk aku yg dpt hamper kecuali 3 org kot...

 Hamper aku kat hubby.. lupa nk interprem.. hehehee:P


Jom kita tengok Juara Wanita & Lelaki :)

Tak sia2 Ati beli bola bowling yek.. syabas utk korang semua :)

Balik daripada Wangsa Walk g lunch kat Sambal Hijau, Sg Penchala.. Memang banyak pilihan lauk.. padanla restoran ni keluar Jalan2 Cari Makan (JJCM).. memang sedappp.. dan terlalu byk [ilihan sampai aku rambang mata xtau nak pilih lauk apa... huhuuu

 Then terus g Ikea cari Almari nak letak sebelah washing machine tu...
(t aku hapdett k almari apa & siap aku lekat wallpaper kaison lagi) :D



No comments:

Post a Comment

Tq sharing & caring with Web Blog fizura512.blogspot.com. Pihak penulis tidak bertanggungjawab atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang disediakan melalui laman web ini. Sila beri komen anda.. Mama Abqariz sedia menerima nya & membalasnya.. Sayang uols.. uiiittttt.. :D