Nuffnang Ads

Sunday, November 15, 2015

Jus kesihatan Minuman AzZahra PiO

Salam uols...

Sorila dah lama xupdate blog.. akak sgt2 bz.. Selain keja di tempat baru di Putrajaya.. Akak bz menjalankan bisnes kakak akak adlh pengasas jus ini yg aktif di Kuching..

Now akak adalah salah satu agen di sini..

Blh contact : 019-286 9872

Syukur AlHamdulillah.. pati minuman kesihatan Azzahra Pio dah mula dikenali.. Tak rugi anda mencuba.. Bagus diamalkan ketika muda.. sebab jus ni boleh mengelakkan macam2 penyakit.. terutama penyakit jantung, kolestrol, buah pinggang, kencing manis, darah tinggi, cyst, fibroid dll..

Bagus kita mencegah drp skrg, daripada dah terkena kos lagi tinggi utk berubat.. zaman skrg ni mcm2 penyakit disebabkan faktor makanan yg menyebabkan kolestrol yg sgt berleluasa dikalangan rakyat Malaysia..

Punca jantung adalah kolestrol..
Punca stroke adalah kolestrol..
Punca cyst adalah makanan..

Jus ini boleh mencuci toksid dlm badan & mencegah kolestrol lebih berkuasa di dalam antibodi kita..

CARA MINUM/MAKAN :-
2 sudu plastik sebelum sarapan pagi &
2 sudu plastik sebelum tidur

Blh tgk testi dlm fb : Minuman Kesihatan  Azzahra Pio...

Baru2 ni akak bz sangat sebab jaga booth di Medan Mara berhadapan Bank Islam.. wahhh.. customer yg ramai & berpuas hati dengan produk ini.. ramai borong botol yg besar.. sebab semua tahu keberkesanan produk ini.. Jangan ragu2 kerana telah diakui oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM)..

Masa tu akak buka booth sempena Fiesta Sarawak.. masa tu promosi harga Sarawak, murah RM5 setiap botol.. Almaklum ikut harga Sarawak.. Harga semenanjung mahal RM5..

Tapi, adik2 kakak2 abg2.. jgn risau.. produk kami menggunakan bahan mentah yg berkualiti tinggi & terpilih.. dan still berbaloi beli dan mencubanya.. Ramai customer dah beli akan repeat order..

Jika anda ingin mencuba boleh contact akak ye.. 019-286 9872 (ZURA)
300ml : RM50
500ml : RM70

2 comments:

  1. Wanita hamil & ada cyst boleh amalkn jus ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh sis.. tapi kena 5 bulan ke atas...

      Delete

Tq sharing & caring with Web Blog fizura512.blogspot.com. Pihak penulis tidak bertanggungjawab atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang disediakan melalui laman web ini. Sila beri komen anda.. Mama Abqariz sedia menerima nya & membalasnya.. Sayang uols.. uiiittttt.. :D