Nuffnang Ads

Wednesday, August 31, 2016

Kambing Perap @ Marinate Lamb


Yeaaa... stok kambing perap fresh dah ada...
Ada 12 bekas, 6 bekas dah booking.. tinggal 6 bekas shj lagi..
Sape cepat dia dpt 😆😆😆🐐🐐🐐😄😄😄

Na order minuman kesihatan azzahra pio pun blh contact saya 😊😊😊
Pm : 0192869872

2 comments:

  1. Fuhh...best ni kalau dapat kambing perap ni...minggu lepas baru je makan...macam nak makan lagi la pula...hehe...

    P.S - Berkenaan dengan pertanyaan puan mengenai homestay Amna Home di Perth tu...saya tak berapa pasti boleh atau tidak...cuba contact pihak Amna Home dulu...tengok masa tu available tak homestay tu...pemiliknya orang Malaysia...melalui whatsapp pun boleh...TQ :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tqvm En Ezad info psl perth..

      Meh la try.. sedap tau kambing perap ni.. hehee:)

      Delete

Tq sharing & caring with Web Blog fizura512.blogspot.com. Pihak penulis tidak bertanggungjawab atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang disediakan melalui laman web ini. Sila beri komen anda.. Mama Abqariz sedia menerima nya & membalasnya.. Sayang uols.. uiiittttt.. :D