Nuffnang Ads

Friday, August 19, 2011

makan2 sempena Ulang Tahun kakakku Tersayang...

Assalammualaikum Wbt...


uiiittttt... Dah lama aku xtulis blog.. Al-maklum amik cuti rehat 2 hari... (16 - 17/8/2011)



Kakak tersayang (Along) balik kl bersama suami & anak2.. kakak ku cikgu di Kuching, Sarawak.. jarang balik ke semenanjung.. tapi kali ni meraikan harijadi (13/08/2011) bersama2 kami di sini.. Abg iparku nak belanja makan berbuka puasa sambil menyambut hari jadi kakakku.. kami cari la pelbagai kedai makan.. restaurant.. hotel2... Tapi last minute semua penuh.. huhuuu.. so, cadangan abg ipar just berbuka di Restaurant Nasi Kandar Pelita di KLCC.. kami balik kerja terus g sana.. en.suami tercinta mengambil ku dari office yg berhampiran dgn klcc tu.. tak boleh nak cakap la, jalan jammed gler.. Al-maklum bulan2 puasa ni semua orang sibuk nak balik awal.. so jalan memamng jammed glerzz laa.. huhuuu

Terima Kasih pada Abg Wan belanja kami semua.. :)

Akhirnya kami semua dapat berkumpul beramai2... 

.. ibu .. along .. abg wan .. abg fakhruz .. zura .. 
dyan .. farid .. azrun .. nana .. arman .. Qari .. arizq ..

Tapi yg sedihnya Arwah ayah tercinta tiada disamping kami semua.. Rasa mcm tak meriah Raya tahun ni.. kalo arwah ayah masih ada kan best.. arwah ayah paling suka makan Nasi Kandar.. Favourite arwah.. Rindu pa da arwah ayah.... huhuuu



 org beratur punye la ramai b4 nak berbuka...            





menu aku ari ni... kuah nya dicampur semua + Ayam Goreng + Telur Masin + Sambal Sotong..


Aku mcm kenal jer mamat yg pegang hp tu.. ex-technic di Bentong dulu rasanya..

 Teh ais + ABC special.. nyummy ~

Berbuka sakan kami semua..


After berbuka di Pelita.. Abg Wan buat surprise sekali lagi special 
pada isteri tercinta (kakakku).. 

celebrate di Hotel Concorde... 

kebetulan Maya Karin ada di situ.. :)


 Happy Birthday :)




 Happy Couple:)


Along & Maya Karin

No comments:

Post a Comment

Tq sharing & caring with Web Blog fizura512.blogspot.com. Pihak penulis tidak bertanggungjawab atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang disediakan melalui laman web ini. Sila beri komen anda.. Mama Abqariz sedia menerima nya & membalasnya.. Sayang uols.. uiiittttt.. :D