Nuffnang Ads

Monday, August 27, 2012

Raya-Raya 2012.. ~ Part 3

Biasa la.. kalo puasa sebulan, raya pun kena sebulan.. hehehee:P

Syukur Al-Hamdulillah... After kami sekeluarga buat open house pada Sabtu.. Setiap hari tak kira siang atau malam.. ada jer jemputan umah terbuka... Mak aiii.. xda istilah diet aku ni.. badan pun dah gebam gebum.. huhuuu.. :P

okla.. kita sharing random picture raya jer la.. nak cter, panjang sgt.. hehehee:P

Yg pasti, kami sungguh bergembira dapat berkumpul sekeluarga... :)


 Ibu tersayang wit family along :) 
at Umah Ibu tersayang, Semenyih


..Family ALong : Elin & Abg Wan & Nana & Arman & Arrizq..
at Umah Ibu tersayang, Semenyih


..My love:* Family kami.. Zura & Zaem & Qari.. 


..Family Adik : Dyan & Farid & Faiq..


..Bakal Family adik : Azrun & Mira..
at Kajang


Along & Nana & Arman..
at Umah Ibu tersayang, Semenyih

  
Family ateh (adik ayah) beraya umah ibu at Semenyih


Kami beraya rumah family Jefri & Abg Anuar di Sg Jenaris Kajang..

Kami beraya umah kak Marita di Sg Jenaris Kajang..

Kami beraya umah kak Marita di Sg Jenaris Kajang..
Sedap kak Marita masak Laksa..


Random Aidilfitri 2012..



1 comment:

  1. Wahhhhh....bestt..best..i luv u...

    ReplyDelete

Tq sharing & caring with Web Blog fizura512.blogspot.com. Pihak penulis tidak bertanggungjawab atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang disediakan melalui laman web ini. Sila beri komen anda.. Mama Abqariz sedia menerima nya & membalasnya.. Sayang uols.. uiiittttt.. :D